100% сигурно пазаруване

Право на отказ

Всеки потребител има право на отказ от закупената стока и съгласно Закона за защита на потребителите, чл. 50 може да я върне в 14 дневен срок от датата на получаване на стоката.

Вие трябва да заплатите разходите по връщането. Цената за връщане с куриерска фирма Спийди АД е в размер на 3.30лв с вкл. ДДС за 1 брой гума при леки автомобили и 5.00лв с вкл. ДДС за 1 брой гума при Бус и 4х4

За да се възползвате от това ваше право е нужно преди изтичането на 14 дневния срок да попълните и изпратите приложеният тук формуляр на:

  • на електронна поща: info@promogumi.bg;
  • по факс на номер: 02/8565203 или
  • по пощата на адрес: гр. Стара Загора 6000, ул. Христо Ботев 123А

На връщане подлежи цялата доставка или част от нея. Не е необходимо да обявявате причината за връщането! С цел подобряване на качеството на услугата, ние Ви молим да ни съобщите основанието, поради което сте решили да върнете закупената стока.

С цел да Ви улесним, ние ще вземем стоката от Вас и ще възстановим платената за нея сума. Възстановяването на сумата става в срок от 14 дни от получаването на стоката в наш склад. За приемането на стоката ще Ви уведомим по e-mail. Парите се възстановяват на посочената от Вас във формуляра банкова сметка.

При попълнен формуляр ние взимаме предвид две изключения, за които не се прилага правото на отказ:

  • когато доставката касае стоки, изпълнени по спецификация на клиента. Това включва всички доставки на гуми, които извършваме съгласно индивидуални заявки на наши клиенти и
  • когато клиентът е юридическо лице, т.е. не е потребител по смисъла на §13, ал.1 от преходните и заключителни разпоредби на Закона за защита на потребителя.